Мешканець Харківщини загинув від ворожої міни

Чоловік отримав поранення, не сумісні з життям.

Ворог продовжує обстрілювати мирне населення та цивільну інфраструктуру прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Протягом минулої доби під вогнем окупантів були Куп'янськ, Гряниківка, Крохмальне, Стрілеча, Стариця, Вільхуватка та інші. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У селах Морозова Долина та Басове Богодухівського району внаслідок артилерійських та мінометних обстрілів пошкоджено приватні житлові будинки, споруди фермерського господарства, лінії електропередач. Обійшлося без постраждалих.

В області триває гуманітарне розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили близько 4 га території та знешкодили ще 155 вибухонебезпечних предметів.

Учора близько 16:00, у лісосмузі біля с. Григорівка Куп'янського району на російській міні підірвався 46-річний місцевий мешканець. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці.

"Закликаю усіх бути максимально уважними та обережними. Важливо утримуватися від відвідувань лісів¸ лісосмуг, полів, берегів річок тощо. Усі ці території є потенційно замінованими та небезпечними для життя. Бережіть себе!

На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та знищують живу силу і техніку окупантів", – зазначив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Укрзалізниця запускає новий поїзд через Харківщину (розклад)

Перший потяг цим рейсом відправиться 8 квітня. Після успішного досвіду "Поїзда єднання" Укрзалізниця запускає поїзд №104/103 Львів — Краматорськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Рейс відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35 і прибуватиме в Краматорськ о 15:06. У зворотному напрямку, з Краматорська, поїзд вирушатиме з 9 квітня через день о 15:55 і прибуватиме до Львова об 11:51. Потяг прямуватиме через Красноград, Лозову, Близнюки та Барвінкове Харківської області. Квитки на поїзд уже доступні в застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися