Війська РФ 26 березня обстріляли багатоповерхівку в Харківській області (ФОТО)

У результаті ворожого обстрілу постраждалих не виявлено

У неділю, 26 березня, о 10:17 рятувальники виїхали для обстеження місць чергового ворожого артилерійського обстрілу у м. Куп’янську. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Спеціалісти виявили чисельні пошкодження приватного домоволодіння. У результаті ворожого обстрілу були пошкоджені гараж, дах і вікна житлового будинку, паркан та автомобіль. 

В іншому випадку внаслідок ворожого вогневого нальоту пошкоджено газогін, зовнішню стіну, вікна, двері під’їзду та балкони у житловому 5-типоверховому будинку.

У ДСНС повідомили, що у результаті ворожого обстрілу постраждалих не виявлено.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Ворожі війська обстріляли Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілеча та інші міста і села. Внаслідок танкового обстрілу с. Тимофіївка Богодухівського району було знищено житловий будинок та господарчі споруди, ще 2 будинки пошкоджено. Також пошкоджено житлові будинки через обстріли Вовчанська з РСЗВ. Вчора в с. Шестакове Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 70 років. Від отриманих травм, на жаль, загинув.

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили близько 4,5 га території та знешкодили 149 вибухонебезпечних предметів. “На лінії зіткнення наші захисники дають відсіч усім спробам ворога покращити своє тактичне становище. Окупанти несуть втрати. Віримо в ЗСУ та всебічно підтримуємо наших бійців. Україна переможе!”, - повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися