Що відбувається на лінії зіткнення у Харківській області - Генштаб

На Куп’янському напрямку, за даними Генштабу, наступальних дій ворога не зафіксовано

Розпочалася чотириста третя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу України. 

За даними Генштабу противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби українські захисники відбили понад 70 атак противника на зазначених напрямках. Найгарячішими залишаються бої за райони населених пунктів Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

На Куп’янському напрямку, за даними Генштабу, наступальних дій ворога не зафіксовано. Однак ворожі війська продовжують обстріл населених пунктів. Під вогонь потрапили населені пункти Дворічна, Кутьківка, Западне, Масютівка, Синьківка, Куп’янськ, Піщане, Крохмальне та Новоселівське Харківської області.

На Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Протягом доби противник здійснив обстріли населених пунктів Уди, Ветеринарне, Зибине, Охрімівка, Красне Перше на Харківщині.

Загалом протягом минулої доби противник завдав 2 ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснив більш як 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

За даними Генштабу, Ймовірність по всій території України залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як допомагають жителям Харківщини, які втратили житло внаслідок ворожих обстрілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися