Обстріли Харківської області на 2 квітня: що відомо

У результаті обстрілів одна людина померла, ще одна була поранена

Минулої доби на Харківщині ворожі війська обстріляли щонайменше 14 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Зокрема, під обстріли потрапили Куп'янськ, Дворічна, Піщане, Крохмальне, Западне, Уди, Ветеринарне та інші населені пункти.

“Внаслідок обстрілів с. Кутьківка Куп'янського району, на жаль, загинув 43-річний цивільний чоловік, чоловік 46 років отримав поранення. Госпіталізований у стані середньої тяжкості”, - зазначив очільник Харківської ОВА.

У с. Великий Бурлук Куп'янського району у результаті удар ракетами С-300 було пошкоджено будівлі агропідприємства, у с. Подоли Куп'янського району пошкоджено приватний будинок.

При цьому в області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 6,5 га території та знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать живу силу і техніку ворога. Віримо в ЗСУ та щодня наближаємо Перемогу України”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку, за даними Генштабу, наступальних дій ворога не зафіксовано. Однак ворожі війська продовжують обстріл населених пунктів. Під вогонь потрапили населені пункти Дворічна, Кутьківка, Западне, Масютівка, Синьківка, Куп’янськ, Піщане, Крохмальне та Новоселівське Харківської області. На Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.




Джерело: https://t.me/synegubov/5851
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися