Обстріли Харківської області на 3 квітня: де були “прильоти”

На лінії зіткнення у Харківській області тривають бойові дії

Російські окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського, Ізюмського та Чугуївського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Минулої доби під обстрілами були Куп'янськ, Ветеринарне, Гатище, Великий Бурлук, Дворічна, Крохмальне та інші населені пункти. 

У результаті обстрілів Куп'янська було пошкоджено об'єкти цивільної промисловості. Поранення отримала 65-річна жінка. Постраждалу госпіталізували у стані середньої тяжкості.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району у результаті ворожих обстрілів пошкоджено будівлю магазину.

Також ворог обстріляв з РСЗВ с. Богуславка Ізюмського району, було пошкоджено житловий будинок.

У Харківській області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи обстежили майже 2 га території та знешкодили 47 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Захисники Харківщини тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області кількість зведених піротехнічних загонів, що працюють над розмінуванням, значно збільшилася. До розмінування Харківщини долучилися сапери з усієї країни. Сапери зведеного загону продовжують день за днем звільняти регіон від вибухонебезпечних предметів. Зараз основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на розмінування ліній електричних мереж з метою подальшого їх відновлення працівниками обленерго.




Джерело: https://t.me/synegubov/5853
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися