Наслідки ворожих обстрілів Харківської області (ФОТО)

Наслідки збройної агресії РФ документували прокурори спільно зі слідчими поліції

У Харківській області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Слідчі повідомили, що 2 квітня близько 17:30 російські військові обстріляли з РСЗВ м. Куп‘янськ. У результаті обстрілу було пошкоджено приватні домоволодіння. Внаслідок ворожої атаки отримала поранення 65-річна жінка.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будівлю магазину.

Також 2 квітня близько 16:15 ворожі війська обстріляли с. Богуславка Ізюмського району. Внаслідок обстрілу було пошкоджено житловий будинок.

Наслідки збройної агресії РФ документували прокурори спільно зі слідчими поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області кількість зведених піротехнічних загонів, що працюють над розмінуванням, значно збільшилася. До розмінування Харківщини долучилися сапери з усієї країни.

Сапери зведеного загону продовжують день за днем звільняти регіон від вибухонебезпечних предметів. Зараз основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на розмінування ліній електричних мереж з метою подальшого їх відновлення працівниками обленерго. У п'ятницю, 31 березня, сапери ДСНС разом з електриками проводили розмінувальні роботи в деокупованих населених пунктах Чугуївщини.

“Піротехніки продовжують знешкоджувати небезпечний ворожий "врожай" на полях та вздовж доріг під лініями електропередач. Це надзвичайно складна та ризикована робота, але сапери вкотре довели свою професійність та відвагу”, - наголосили у ДСНС.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися