Що з газом у Харківській області

Росія залишила без газопостачання понад 6 000 мешканців Харківщини

У результаті обстрілів рф у Куп’янській та Борівській громадах були пошкоджені ввідні та розподільний газопроводи низького тиску до приватних та багатоквартирних будинків. Аварійно-диспетчерська бригада оперативно прибула на місце подій та усунула витоки газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Також протягом минулого тижня після ворожих ударів спеціалісти "Харківгазу" відновили газопостачання для 200 родин області. Більшість таких домоволодінь знаходиться у Куп’янській громаді, яку росіяни продовжують нещадно тероризувати.

Наразі ремонтні роботи продовжуються у Дергачівській, Балаклійській, Малинівській, Ізюмській, Чкаловській, Липецькій, Куп’янській та Борівській громадах. Загалом без газопостачання все ще залишається більше як 6000 домоволодінь області. Фахівці роблять усе можливе, аби наші споживачі отримали доступ до блакитного палива якнайшвидше.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У дев’яти ЦНАПах Харкова та області знову надають популярні адмінпослуги

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, в Харківській області продовжується відновлення надання адміністративних послуг населенню. Відтепер у 9 ЦНАПах Харківської області жителі громад мають можливість отримати послуги ДРАЦС. Про це повідомив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха, інформують "Коментарі. Харків".

Зокрема, у ЦНАПах Дергачівської, Кегичівської, Люботинської, Первомайської та Біляївської громад можна отримати свідоцтва про народження та смерть. Крім цього, громадяни мають доступ до послуг з укладання і розірвання шлюбу, "єМалятко", а також змінити ім'я та внести зміни до документів.

ЦНАП Лозівської громади надає аналогічні послуги, окрім реєстрації шлюбу та отримання свідоцтва про смерть. Також у ЦНАПах Наталинської та Красноградської громад наразі доступні послуги з видачі свідоцтв про народження та "єМалятко". У ЦНАПах Харкова доступні всі види послуг ДРАЦС, окрім видачі свідоцтва про смерть та реєстрації шлюбу.

Нагадаємо, у Харківській області працює мобільний ЦНАП. Пересувний офіс має автономне енергозабезпечення, 12 облаштованих робочих місць, комплект супутникового обладнання Starlink і прохідну спроможність дістатися до віддалених населених пунктів, а також усе необхідне устаткування для організації мобільної роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися