«Ми винесли багато уроків» – Ігор Терехов

Мер Харкова розповів, як відбувається підготовка до нового опалювального сезону.

Підготовка до нового опалювального сезону проводитиметься з урахуванням досвіду, отриманого Харковом під час минулої зими.

Про це сьогодні, 7 квітня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, торік фахівці ХТМ виконали значний обсяг капітальних ремонтів, що дало змогу гідно впоратися з найскладнішим в історії країни опалювальним сезоном.

"Закінчили цей опалювальний сезон і відразу почали готуватися до нового. Будемо проводити капітальні ремонти тепломереж, відновлювати усі котли та ТЕЦ, розтрощені агресором. Це планова робота, якою ми займаємося щодня", - розповів мер.

За словами міського голови, зараз у місті працюють над тим, щоб посилити захист об’єктів критичної інфраструктури.

"З цієї зими ми винесли багато уроків. Зараз працюємо над тим, щоб більш-менш підвищити безпеку і захист наших трансформаторів, водогонів, тепломереж, котельних та ТЕЦ. Тому ми працюємо разом із будівельниками, тепловиками, енергетиками над тим, щоб захистити все, що може бути атаковане російськими військами", - повідомив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У дев’яти ЦНАПах Харкова та області знову надають популярні адмінпослуги

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, в Харківській області продовжується відновлення надання адміністративних послуг населенню. Відтепер у 9 ЦНАПах Харківської області жителі громад мають можливість отримати послуги ДРАЦС. Про це повідомив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха, інформують "Коментарі. Харків".

Зокрема, у ЦНАПах Дергачівської, Кегичівської, Люботинської, Первомайської та Біляївської громад можна отримати свідоцтва про народження та смерть. Крім цього, громадяни мають доступ до послуг з укладання і розірвання шлюбу, "єМалятко", а також змінити ім'я та внести зміни до документів.

ЦНАП Лозівської громади надає аналогічні послуги, окрім реєстрації шлюбу та отримання свідоцтва про смерть. Також у ЦНАПах Наталинської та Красноградської громад наразі доступні послуги з видачі свідоцтв про народження та "єМалятко". У ЦНАПах Харкова доступні всі види послуг ДРАЦС, окрім видачі свідоцтва про смерть та реєстрації шлюбу.

Нагадаємо, у Харківській області працює мобільний ЦНАП. Пересувний офіс має автономне енергозабезпечення, 12 облаштованих робочих місць, комплект супутникового обладнання Starlink і прохідну спроможність дістатися до віддалених населених пунктів, а також усе необхідне устаткування для організації мобільної роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися