Обстріли Харківської області на 9 квітня: є “прильоти” в будинки

Захисники Харківщини надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат

Минулої доби під ворожі обстріли потрапили прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За його словами, у суботу, 8 квітня, зранку ворог завдав ракетного удару (попередньо ракета Х-59) по території поруч з Лозовеньківським водосховищем у Харківському районі. У результаті обстрілу частково пошкоджено будівлі ресторанного комплексу та будинок у смт Мала Данилівка.

Ракетного удару окупанти завдали по смт Великий Бурлук Куп'янського району. Ракета С-300 влучила в землю на відкритій місцевості. Частково пошкоджено 3 житлових будинки та 3 господарчих споруди.

Також в області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 6 га території та знешкодили 117 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Захисники Харківщини надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України!”, - зауважив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Слобожанському напрямку оперативна обстановка залишається без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено.

При цьому ворог і надалі зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах Курської та Бєлгородської областей. За даними Генштабу ЗСУ, у прикордонних районах Курської області противник продовжує інженерне обладнання місцевості.




Джерело: https://t.me/synegubov/5895
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися