«Наступний після Бахмутського» – що відбувається на Лимансько-Куп’янському напрямку

Росіяни атакують на декількох напрямках.

За минулу добу на Лимансько-Куп’янському напрямку зафіксували 384 обстріли з боку російських військ із застосуванням різних типів артилерії. Про це 11 квітня в етері телемарафону заявив речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, інформують "Коментарі. Харків".

"Цей напрямок – наступний за активністю ворога. Там діють регулярні війська рф. І він є лідером по обстрілам за цю добу – 384 обстріли різними типами артилерії, відбулося 12 боєзіткнень. Було знищено 35 окупантів, 88 зазнали поранень, знищено 2 танки, БМП, самохідну установку "МСТА", гаубицю Д-30" і 3 міномети", - заявив він.

Речник східного угруповання військ ЗСУ повідомив, що минулої доби на цьому напрямку було знищено новітню російську станцію спостереження – "Муром-М".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 12 квітня: більше двадцяти населених пунктів під вогнем (СПИСОК)

Розпочалася чотириста тринадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 1 ракетного та 21 авіаційного  удару, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Російська федерація продовжує нехтувати законами та звичаями війни, тому ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів і надалі залишається високою по всій території України.

Не зважаючи на численні втрати в техніці та живій силі, противник не відмовляється від ведення загарбницької війни. Продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби, нашими захисниками було відбито 72 атаки противника на зазначених напрямках.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Визначені підрозділи територіальних військ збройних сил російської федерації продовжують перебувати на території республіки білорусь.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Ветеринарне, Глибоке, Гатище, Вовчанськ, Зибине, Волохівка, Охрімівка, Черняків, Комісарове, Бударки та Довжанка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти Колодязне, Кам'янка, Тополі, Красне Перше, Рідкодуб, Новомлинськ, Дворічна, Кіндрашівка, Піщане і Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися