Грузія допоможе Харкову: подробиці

Ігор Терехов зустрівся з послом Грузії

Зустріч Харківського міського голови Ігоря Терехова з Надзвичайним і Повноважним Послом Грузії в Україні Георгієм Закарашвілі відбулася 13 квітня, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

Сторони обговорили безпекову ситуацію в місті та домовилися про продовження співпраці в гуманітарних питаннях.

Очільник міста подякував народу Грузії за всебічну підтримку України та підкреслив, що обидві країни є жертвами російської агресії.

"Зараз ми працюємо над планом післявоєнної відбудови міста, готуємося до наступної зими, паралельно відновлюємо житло своїми силами. Звичайно ж, потребуємо і підтримки світової спільноти, зокрема, й Грузії. Ваша країна, як і наша, на собі відчула, що таке російська агресія", - зазначив Ігор Терехов.

Посол Грузії погодився з мером та зазначив, що тільки притягнення до відповідальності країни-агресора може попередити будь-які спроби зазіхань на чужі території у майбутньому.

"Приклад Харкова та інших міст наочно демонструє нам, що робить росія з Україною. Тому знайте, що можете сміливо розраховувати на нашу допомогу", - зазначив Георгій Закарашвілі.

0iPxbMZXcOQsqmzzyfEQ_GPLs.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися