Обстріли Харківщини на 24 квітня: руйнування та жертви

Масштабних руйнувань, жертв та постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано

Минулої доби ворог продовжував завдавати ударів по районах прикордонних та прифронтових населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Зокрема, під ворожим вогнем були райони населених пунктів Гоптівка, Зелене, Нескучне, Бударки, Мілове, Красне Перше, Вовчанськ, Дворічна, Гряниківка, Лиман Перший, Кислівка та інших.

За словами Олега Синєгубова, масштабних руйнувань, жертв та постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

А тим часом в області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 3,3 га території та знешкодили 86 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно тримають свої позиції та дають відсіч будь-яким спробам російських окупантів покращити своє тактичне положення. Віримо в ЗСУ та кожен на своєму місці працюємо на Перемогу України”, - зазначив начальник Харківської ОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати у прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей певну кількість своїх військ. Протягом минулої доби противник завдав 1 ракетного та 46 авіаційних ударів. Здійснив близько 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.




Джерело: https://t.me/synegubov/6023
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися