Що відбувається на кордоні з РФ та на лінії зіткнення у Харківській області

Залишається високою загроза ракетних та авіаційних ударів

Розпочалася чотириста двадцять п’ята доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати у прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей певну кількість своїх військ. Протягом минулої доби противник завдав 1 ракетного та 46 авіаційних ударів. Здійснив близько 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Ворожі війська обстріляли населені пункти Гоптівка, Зелене, Нескучне,  Бударки, Мілове та Красне Перше на Харківщині.

На Куп’янському напрямку артилерійських атак противника зазнали Дворічна, Гряниківка, Масютівка, Лиман Перший, Кислівка і Берестове Харківської області.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок 22 квітня у Генштабі ЗСУ повідомляли, що на Куп’янському напрямку протягом доби загарбники здійснили спробу покращити тактичне положення, провели штурмові дії неподалік населеного пункту Лиман Перший, успіху не мали. Протягом доби противник завдав 3 ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.  “Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - попередили у Генштабі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися