Ворожі війська знову обстріляли Харківщину: є загиблі та поранені

У результаті обстрілу постраждали працівники “Харківобленерго”

Ворог обстріляв с. Токарівка Харківського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У результаті обстрілу постраждали працівники “Харківобленерго”, що працювали над відновленням ліній електропередач.

“На жаль, 1 людина загинула, ще 4 отримали поранення. Наразі медики надають постраждалим усю необхідну допомогу”, - повідомив очільник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що  ворог не припиняє обстрілювати Харківську область. Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що станом на ранок 27 квітня у Вовчанську Чугуївського району обстрілами пошкоджено приватне домоволодіння, будівлі підприємства з виробництва олії та будівлю пожежно-рятувальної частини.

У селах Устимівка, Вільхуватка та Петропавлівка Куп'янського району пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди та приміщення крамниці.

У с. Подоли Куп'янського району зруйновано щонайменше 3 приватні житлові будинки.

Обійшлося без постраждалих.

Також ворог використовує дрони. Днями у ході виконання бойових завдань прикордонники на Харківщині зафіксували дрон-камікадзе, який перетнув держкордон та рухався територією України. Українські бійці збили ворожий дрон. “Пильність і влучна стрільба перетворили дрон на сміття”, - повідомили у прикордонній службі. Також зазначили, що бійці активно протидіють повітряним цілям противника, які останнім часом все частіше намагаються завдавати удари по позиціях прикордонників та Сил оборони України.




Джерело: https://t.me/synegubov/6040
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися