Прикордонники на Харківщині приземлили особливу “пташку” (ФОТО)

Ворожі війська останнім часом все частіше намагаються завдавати удари по позиціях прикордонників та Сил оборони України

У ході виконання бойових завдань прикордонники на Харківщині зафіксували дрон-камікадзе, який перетнув держкордон та рухався територією України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Українські бійці збили ворожий дрон. “Пильність і влучна стрільба перетворили дрон на сміття”, - повідомили у прикордонній службі. Також зазначили, що бійці активно протидіють повітряним цілям противника, які останнім часом все частіше намагаються завдавати удари по позиціях прикордонників та Сил оборони України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби ворог продовжував завдавати ударів по районах прикордонних та прифронтових населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, під ворожим вогнем були райони населених пунктів Гоптівка, Зелене, Нескучне, Бударки, Мілове, Красне Перше, Вовчанськ, Дворічна, Гряниківка, Лиман Перший, Кислівка та інших. За словами Олега Синєгубова, масштабних руйнувань, жертв та постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. А тим часом в області тривають роботи з розмінування. 

А у Генштабі ЗСУ повідомили, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати у прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей певну кількість своїх військ. Протягом минулої доби противник завдав 1 ракетного та 46 авіаційних ударів. Здійснив близько 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися