За відвагу та за оборону – рятувальники Ізюмщини отримали заслужені нагороди

30 рятувальників Ізюмщини отримали заслужені нагороди.

28 квітня начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв побував у підрозділах Ізюмського районного управління Харківського главку ДСНС з робочим візитом. Він поспілкувався з підлеглими, оглянув умови несення служби та вручив заслужені нагороди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС Харківської області.

Бійці ДСНС Ізюмщини тривалий час перебували під ворожою окупацією, але з честю виконували свої службові обов’язки щодо захисту цивільного населення від наслідків надзвичайних ситуацій.

30 рятувальників були нагороджені відомчими відзнаками, грамотами та подяками від ДСНС України, Головного управління ДСНС у Харківській області та Харківської обласної державної адміністрації. Один співробітник, який проявив героїзм при ліквідації пожеж, спричинених ворожими обстрілами, отримав нагрудний знак "За відвагу в надзвичайній ситуації" та трьох було нагороджено медаллю "За оборону міста-героя Харків". Також нагрудним знаком МВС України "За безпеку народу" було нагороджено старшину служби цивільного захисту, водія 28-ДПРЧ Костянтина Малярова посмертно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Евакуація в Харківській області продовжиться, поки не вивезуть усіх дітей

Поліцейські ГУНП в Харківській області разом з адміністрацією Київського району та волонтерами евакуювали жінок і дітей з сел Піщане, Березники та Кучерівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Евакуаційні заходи триватимуть, поки працівники поліції не вивезуть всіх дітей до безпечних місць, зазначають у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися