Газовики ліквідовують наслідки обстрілів у будинку в Харкові

У будинку через ракетний удар були значні руйнування, в тому числі постраждали і мережі.

У вересні минулого року внаслідок масованого ракетного удару по Харкову постраждав один із будинків у Холодногірському районі. Як повідомили в АТ "Харківміськгаз", у будинку були зруйновані дах, частина фасаду, а також усі комунікації, у тому числі газові мережі: ввідний газопровід вигнуло і наскрізь посікло уламками, інформують "Коментарі. Харків".

"Після ліквідації наслідків руйнування будинку фахівці "Харківміськгазу" змогли розпочати відновлення мереж газопостачання. Повністю був прокладений ввідний газопровід уздовж відбудованого фасаду будинку, щоб надалі відновити роботу котельні, що забезпечує подачу тепла та гарячої води. Поступово мешканці цього будинку повертаються додому, тому газовики роблять все, щоб у кожному будинку було комфортно та тепло", - зазначили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Евакуація в Харківській області продовжиться, поки не вивезуть усіх дітей

Поліцейські ГУНП в Харківській області разом з адміністрацією Київського району та волонтерами евакуювали жінок і дітей з сел Піщане, Березники та Кучерівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Евакуаційні заходи триватимуть, поки працівники поліції не вивезуть всіх дітей до безпечних місць, зазначають у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися