Олег Синєгубов про ситуацію у Харківській області після обстрілів (ФОТО)

У результаті обстрілу 30 квітня були пошкоджено приватний будинок, гаражі, виникли пожежі

Ворожі війська минулої доби продовжували обстрілювати населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Під ворожий вогонь потрапили наступні населені пункти: Куп'янськ, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Червона Зоря, Дворічна, Лиман Перший та інші міста і села.

“Сьогодні о 6:45 ранку російські окупанти завдали удару з РСЗВ по центру Куп'янська. Пошкоджено приватний будинок, гаражі, сталися пожежі. Знищено 4 автомобілі. На щастя, обійшлося без постраждалих”, - повідомив очільник ХОВА.

В області тривають роботи з розмінування деокупованих територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили майже 11 га території та знешкодили 123 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають свої позиції та використовують усі засоби, щоб нищити ворога. Віримо в ЗСУ та спільно наближаємо нашу Перемогу!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку ворожі війська наступальних дій не проводили, однак активно застосовували БпЛА для коригування вогню артилерії.

Загалом, за даними Генштабу, минулої доби противник завдав 7 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

“Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою”, - зазначили у Генштабі ЗСУ.




Джерело: https://t.me/synegubov/6073
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися