Мирні мешканці постраждали на кордоні Харківської області

Сьогодні зранку російські окупанти знову обстрілювали прикордонні населені пункти області. На жаль, потерпають мирні люди.

Під ворожими ударами сьогодні зранку було с. Петропавлівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За попередніми даними, осколкове поранення отримала 73-річна жінка. Зараз медики надають потерпілій усю необхідну допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові розмінували один з об’єктів та відкриють для відвідування

Територія Долини альпак та Реабілітаційного центру у харківському Екопарку повністю розмінована та безпечна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

"З сьогоднішнього дня це офіційно підтверджено. Відновлено зону безпеки, сьогодні також буде повністю обладнано бомбосховище. Робота вирує: встановлюємо точки громадського харчування, туалети, медпункт. Десь за тиждень уже почнемо завозити тварин", – зазначає засновник Екопарку Олександр Фельдман.

Повідомляється, що 1 червня – відкриття першої відновленої локації Екопарку.

"Реабілітаційний центр, який ми відкриваємо – це започаткування великого проекту, ми хочемо реалізувати його по всій Україні. Вже є попередні плани щодо відкриття таких реабілітаційних центрів у Дніпрі, Києві, а також у Харкові на території ТЦ "Барабашово". Ми хочемо відкрити максимально велику кількість локацій, насамперед – щоб допомогти українським дітям пережити всі ті жахи, які випали на їхню частку та повернути в їхнє життя радість", – говорить засновик Екопарку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися