Війська РФ на Харківщині пошкодили літак: подробиці

Постраждалих від обстрілів за добу на Харківщині не було

Минулої доби війська РФ обстрілювали прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської області Олега Синєгубова. 

Внаслідок обстрілів м. Вовчанськ Чугуївського району було  пошкоджено будівлю магазину, літак - пам'ятник Авіацентру ДОСААФ та декілька приватних житлових будинків. 

У смт Дворічна Куп'янського району артилерійським обстрілом пошкоджено приватний будинок. 

“Постраждалих від обстрілів за добу не було”, - розповів Олег Синєгубов.

За словами очільника ХОВА, в області залишається високою мінна небезпека. Після 14:30 в полі біля с. Затишшя Харківського району на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався трактор. 43-річний чоловік отримав поранення та був госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Триває розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили 10 га території та знешкодили 125 вибухонебезпечних предметів.

Олег Синєгубов підтвердив, що на лінії зіткнення минулої доби ворог намагався вести наступальні дії в районі Синьківки Куп'янського району. “Ворожі війська отримали відсіч від наших Захисників та відступили з втратами. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - наголосив очільник Харківської ОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу ворог завдав 48 авіаційних ударів та здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. За даними Генштабу ЗСУ, у результаті обстрілів було зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, є потерпілі.




Джерело: https://t.me/synegubov/6132
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися