Учора харків’яни чули вибухи – де сталися «прильоти»

Росіяни випустили щонайменше шість ракет по Харкову.

Учора, 8 травня, близько 21:45 у Харкові почався ракетний обстріл. За даними спостерігачів обстріл вівся з російського Бєлгорода попередньо ракетами С-300. За 15 хвилин їх було шість.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що відбувається обстріл Харкова та області і закликав усіх перебувати в укриттях.

Пізніше очільник області написав:

"За попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто та область ракетами С-300. Зафіксовано щонайменше шість "прильотів". Є влучання у Харківському районі.

На місцях працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється".

Міський голова Ігор Терехов вже о 23:08 написав, що за попередньою інформацією "прильотів" у місті не було.

"За попередньою інформацією ДСНС усі ракети оминули Харків. За словами рятівників – сьогоднішні вечірні прильоти прийшлися на передмістя", – написав мер Харкова.

Більш детальна інформація про вечірній обстріл очікується від правоохоронців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові служба "1562" запрацювала у новому форматі: як залишити заявку

У Харкові перезапустили діяльність інформаційно-диспетчерської служби "1562" та створили новий вебпортал, за допомогою якою містяни можуть швидко та прозоро комунікувати з міською владою та комунальними службами для вирішення проблемних питань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Через портал https://1562.kharkivrada.gov.ua/ харків’яни можуть оперативно подати повідомлення та самостійно контролювати процес виконання робіт, авторизувавшись в особистому кабінеті. Там же містяни можуть прикріпити фото проблемної ділянки та після проведення необхідних робіт отримати фотозвіт у відповідь. 

На вебпорталі завжди доступна актуальна інформація про планові та аварійні роботи за вказаною адресою, а також чіткі терміни їх виконання. Крім того, завдяки системі автоматичних дзвінків та сповіщень мешканці можуть підтвердити розв'язання питання та оцінити якість наданих послуг. Всі ці функції будуть доступні і в мобільному застосунку, який незабаром представлять. Також залишається можливість подати заявку за тел.: 15-62.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися