Поліцейські показали місця «прильотів» під Харковом (ФОТО)

Минулої доби окупанти ударили ракетами по населеним пунктам Харківщини: слідчі зареєстрували наслідки військової агресії росіян.

Вчора росіяни обстріляли Харківський, Чугуївський та Куп'янський райони. Постраждалих  немає.

Минулої доби внаслідок обстрілів з артилерії та мінометів у місті Вовчанськ Чугуївського району та селі Фиголівка Куп'янського району пошкоджені приватні будинки, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Ввечері окупанти випустили по Харківському району ракети С-300. Шість прильотів зафіксовані в селі Новий Коротич. Ракети вдарили в землю. Одна ракета влучила в смт Солоницівка та пошкодила транспортну інфраструктуру, горіла лісопосадка. У селі Цапівка в результаті обстрілу пошкоджено житловий будинок.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов розповів про "прильоти" під Харковом

Вчора ввечері ворог завдав масованого ракетного удару по Харківському району області. "Прильоти" шести ракет С-300 зафіксовані у районі с. Новий Коротич. На щастя, всі ракети вдарили у землю. Обійшлося без постраждалих та руйнувань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ще 1 ракета С-300 влучила в районі смт. Солоницівка Харківського району. Пошкодження зазнала транспортна інфраструктура, сталася пожежа в лісопосадці.

У с. Цапівка одна з ракет С-300 пошкодила приватний житловий будинок.

Крім того, протягом доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів.

У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок.

У с. Фиголівка Куп'янського району пошкодження зазнали 2 приватні будинки.

"На щастя, за добу обійшлося без постраждалих.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 15 га території та знешкодили 125 вибухонебезпечних предметів.

На лінії зіткнення захисники Харківщини надійно тримають свої позиції, завдаючи ворогу постійних втрат", – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися