У Харкові вночі лунали вибухи: де були “прильоти”

Ракета влучила по інфраструктурному обʼєкту в Новобаварському районі

У ніч з суботи на неділю війська РФ обстріляли Харків, повідомляють "Коментарі. Харків". “Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях!”, - наголосив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. А у місцевих пабліках повідомили, що у місті пролунало кілька вибухів.

Станом на ранок неділі Харківській міський голова Ігор Терехов розповів про наслідки нічного обстрілу Харкова. “Внаслідок нічного ракетного удару по Новобаварському району жертв та постраждалих, на щастя, немає. Цілили по інфраструктурному обʼєкту. У прилеглих будинках повибивало шибки та двері, але обійшлося без значних руйнувань”, - зазначив мер Харкова.

Правоохоронці документують наслідки обстрілу Харкова. У Харківській обласній прокуратурі розповіли, що зафіксовано влучання ракетою типу С-300 по об'єкту інфраструктури в Новобаварському районі Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові розроблять Програму комплексного відновлення території міської територіальної громади.

Метою програми є забезпечення формування та реалізації заходів комплексного відновлення території, яка постраждала внаслідок збройної агресії РФ. Також затвердили Положення про тимчасовий консультативно-дорадчий орган - робочу групу. Проєкт програми розроблять на підставі інформації, пропозицій та заходів, наданих департаментами, управліннями, відділами та службами міської ради, з урахуванням отриманих даних та пропозицій громадськості. До розробки програми планують залучити фахівців підприємств, установ та організацій, у тому числі закладів вищої освіти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися