Олег Синєгубов про наслідки обстрілів Харківської області на 14 травня

У населених пунктах пошкоджені приватні домоволодіння та інші об'єкти

Ворожі війська продовжують обстріли населених пунктів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За словами очільника регіону, минулої ночі ворог завдав ракетних ударів, попередньо ЗРК С-300, по Харкову та смт Золочів Богодухівського району. У Новобаварському районі Харкова пошкоджено об'єкт транспортної інфраструктури, будівлю гуртожитку та багатоквартирний житловий будинок.

У смт Золочів дві ракети влучили в землю між житловими будинками. У будинках вибито вікна, зруйновано 2 гаражі. Обійшлося без постраждалих. 

Олег Синєгубов розповів, що протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. 

Внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ "Смерч" м. Куп'янськ пошкоджено приватне домоволодіння.

У с. Хатнє Куп'янського району обстрілами пошкоджено щонайменше 4 приватні житлові будинки, сталася пожежа. Зазнала поранення та була госпіталізована 43-річна жінка. 

У с. Огірцеве Чугуївського району пошкоджено житловий будинок, 61-річний чоловік отримав осколкові поранення, госпіталізований. 

Внаслідок обстрілів м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 3 житлові будинки.

У регіону продовжуються роботи з розмінування - за добу піротехніки ДСНС обстежили понад 10 га території та знешкодили 117 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення ворог намагався просунутися вперед в районі Масютівки, Новоселівського та Стельмахівки, але зазнав втрат і відступив. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному з харківських університетів готуються до відновлення після обстрілів.




Джерело: https://t.me/synegubov/6199
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися