Обстріл Харківщини на 16 травня: ворог продовжує наступ

Російські окупаційні війська намагаються зайняти більш вигідні позиції.

Цієї доби противник знову завдав масованого удару по Україні, застосував ракети різних типів.

Протягом минулої доби ворог знову обстріляв прифронтове смт Дворічна Куп'янського району. На жаль, є жертви серед цивільного населення. Внаслідок обстрілу загинули 2 людей. 65-річні жінка та чоловік. Крім того, цивільний чоловік 52 років отримав осколкові поранення та був госпіталізований.

Також російська федерація завдала 48 авіаційних ударів та здійснила більш як 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог не припиняє тактику терору.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби відбулось 49 бойових зіткнень на зазначених ділянках фронту. В епіцентрі бойових дій і надалі залишаються Бахмут та Мар’їнка.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Козача Лопань, Гоптівка, Лук’янці, Гатище, Бударки, Нестерне, Кругле, Землянки, Стариця на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення. Минулої доби вів безуспішні наступальні дії в районах Масютівки та Новоселівського. Завдав авіаційного удару в районі Кислівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Дворічанське, Кам'янка, Красне Перше, Митрофанівка, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Куп’янськ, Кислівка, Табаївка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові громадськість бореться з невдалими водіями

Минулого тижня КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" активізувало роботу з автовласниками, які залишають свої машини поблизу контейнерів, перешкоджаючи проїзду спецтранспорту. Про це повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко, інформують "Коментарі. Харків".

"Працівники нашого підприємства вдячні громадським активістам та місцевим жителям, які попереджають автолюбителів про необхідність дотримуватися правил паркування. Це дуже допомагає і нам, і працівникам інших комунальних служб", – наголосив Олексій Артикуленко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися