Росіяни обстріляли Харківську область о третій ночі: загинула людина

Вночі через збройну агресію рф загинув мирний житель — правоохоронці зафіксували наслідки ворожих обстрілів

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 19 травня близько 3:00 російські військові обстріляли село Петропавлівка на Куп’янщині: загинув 66-річний чоловік.

Також сьогодні близько 1:30 окупанти з артилерії били по Куп‘янську. Правоохоронці зафіксували пошкодження житлових будинків та господарчих споруд.

18 травня військослужбовці держави-агресора обстріляли з РСЗВ село Тищенківка Куп‘янського району. Пошкоджено будівлі фермерського господарства.

Документування наслідків збройної агресії рф проводилось спільно зі слідчими Куп‘янського РВП ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому у Харківській області обережно розповідають про відновлення – Мустафа Найєм

Крок за кроком до області повертають нормальне транспортне сполучення. У Харківській області дорожники зараз капітально відновлюють 5 мостів. Це п’ята частина з усіх, що постраждали через бойові дії.

Зараз біля 23 мостів на Харківщині функціонують як тимчасові переправи, утім вони не можуть забезпечити повноцінного руху вантажів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма.

"Ми дуже обережно розповідаємо про відбудову інфраструктури цієї області через ризики для безпеки тих, хто працює на об’єктах. Минулого року четверо працівників наших підрядних організацій загинули під час розчищення доріг. Тому тут без локацій та навіть назв маршрутів", – зазначає Мустафа Найєм.

Він повідомив, що великоваговий транспорт змушений рухатися в об’їзд, лише частина переправ витримує фуру. Для нормальної логістики в області потрібні капітально відновлені мости хоча б на головних трасах. Агентство працює зараз на тих ділянках державних доріг, які погодили військові. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися