В одній з громад на Харківщині прогримів вибух: що сталося

На вибуховому пристрої підірвався 39-річний чоловік

На території Балаклійської громади Харківської області на вибуховому предметі підірвався чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Місцевий мешканець під час обробки землі на власному городі наїхав мотоблоком на невстановлений пристрій, який здетонував. 

“20 травня до чергової частини відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що в селі Нова Гусарівка на вибуховому пристрої підірвався 39-річний чоловік”, - розповіли у поліції.

Постраждалого шпиталізували для надання медичної допомоги. Відкрито кримінальне провадження.

“Шановні громадяни, вкотре нагадуємо вам, що мінна небезпека на сьогодні є дуже високою на деокупованій території та у населених пунктах, де велись активні бойові дії. Будьте уважні! У разі виявлення небезпечного предмета телефонуйте на спеціальні лінії “101”, “102”, - наголосили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення. Минулої доби вів безуспішні наступальні дії в районі Масютівки.

Інститут вивчення війни також не бачить візуальних підтверджень захоплення військами РФ села Масютівка Куп’янського району чи створення ними плацдарму на західному березі річки Оскіл. Про це зазначили аналітики, коментуючи заяву російського блогера, що 19 травня українські сили нібито провели безуспішні контратаки з метою відновити втрачені позиції в районі Масютівки.

Детальніше про ситуації на Куп'янському напрямку читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися