Олег Синєгубов про наступ військових РФ на Харківщині

У результаті обстрілів травмовані цивільні, зруйновані будинки та господарчі споруди

Минулої доби ворожі війська з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілювали населені пункти у Харківському, Куп'янському та Чугуївському районах регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У результаті ракетного удару по с. Циркуни Харківського району було зруйновано житловий будинок. Поранення отримав цивільний чоловік.

У Вовчанську Чугуївського району ворожими обстрілами пошкоджено 6 будинків та господарчі споруди. 

У Чугуєві окупанти обстрілами пошкодили будівлі 2-х баз відпочинку, а також катамарани та човни.

У смт Козача Лопань Харківського району артобстрілом пошкоджено 2 будинки, автобус, загинули та поранені свійські тварини.

У с. Кам'янка Ізюмського району, перебуваючи на власному подвір'ї, на невідомому боєприпасі підірвався 61-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненням.

“На лінії зіткнення тривають бої. Ворог знову спробував піти в наступ в районі Масютівки, але зазнав втрат та відступив. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - наголосив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Також в Генштабі зазначили, що на деяких ділянках державного кордону діють ворожі диверсійно-розвідувальні групи.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України й надалі залишається дуже високою”, - наголосили в Генштабі ЗСУ.




Джерело: https://t.me/synegubov/6256
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися