У Генштабі ЗСУ розповіли про зміни на деяких ділянках державного кордону

На Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення

Розпочалася чотириста п’ятдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Також в Генштабі зазначили, що на деяких ділянках державного кордону діють ворожі диверсійно-розвідувальні групи. Протягом минулої доби загарбники обстріляли з мінометів та артилерії населені пункти Уди, Гранів, Зелене, Стариця, Огірцеве, Гатище, Плетенівка, Вовчанськ, Нестерне та Бударки на Харківщині.

При цьому на Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення. Протягом доби ворожі війська вели безуспішні наступальні дії в районі Масютівки. Під артилерійські та мінометні обстріли опинилися населені пункти Кам’янка, Колодязне, Красне Перше, Петро-Іванівка, Фиголівка, Новомлинськ, Западне, Моначинівка, Масютівка, Табаївка, Берестове Харківської області.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України й надалі залишається дуже високою”, - наголосили в Генштабі ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення.

Місцевий мешканець під час обробки землі на власному городі наїхав мотоблоком на невстановлений пристрій, який здетонував.  “20 травня до чергової частини відділу поліції № 1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що в селі Нова Гусарівка на вибуховому пристрої підірвався 39-річний чоловік”, - розповіли у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися