Напередодні харків'яни чули вибухи: подробиці

Окупанти обстріляли передмістя Харкова - є постраждалі

Війська РФ протягом доби завдавали ударів по прикордонних населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Ворожі війська завдали авіаудару в околицях Кислівки. Під артилерійський та мінометний обстріл потрапили Колодязне, Красне Перше, Фихолівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Кислівка, Берестове.   

Інтенсивних обстрілів зазнав Вовчанськ та околиці. У результаті обстрілу були пошкоджені житлові будинки, паркани, господарські прибудови, вікна Будинку культури, адмінбудівля селищної ради. 

“Через російську агресію вкотре страждають цивільні. У с. Шепувате Куп’янського району внаслідок обстрілу, на жаль, загинула 61-річна жінка, також отримав поранення 60-річний чоловік”, - розповів очільник області. 

До того ж після 19:00 внаслідок обстрілу у Дворічній Куп’янського району загинув 60-річний чоловік, який знаходився на подвір’ї будинку. Внаслідок обстрілу с. Фиголівка отримала поранення жінка 58 років, стан середній. Внаслідок ворожого обстрілу у с. Циркуни отримала осколкові поранення 79-річна жінка. 

“Найгарячішим на сьогодні залишається Куп'янський напрямок: противник провів наступальні операції біля Масютівки, але без успіху. Віримо у Збройні Сили України!”, - зазначив Олег Синєгубов

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Слобожанському напрямку противник протягом минулої доби завдав авіаційного удару в районі Вовчанська Харківської області.




Джерело: https://t.me/synegubov/6293
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися