Чи загрожує Куп'янську повне знищення

Протягом минулої доби на Лимано-Куп’янському напрямку фронту сталося два боєзіткнення між окупантами та українськими військовими

В етері національного марафону повідомив речник Східного угруповання військ Збройних Сил України Сергій Череватий розповів про ситуацію на Куп’янському напрямку, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, оборона Куп’янська Харківської області вибудована надійно, "другого Бахмута" там не станеться і російським військовим не вдасться знищити Куп’янськ Харківської області, як це вони зробили із Бахмутом Донецької області. Він додав що, протягом минулої доби на Лимано-Куп’янському напрямку фронту сталося два боєзіткнення між окупантами та українськими військовими.

"Ворог продовжує використовувати артилерію та реактивні системи залпового вогню для ураження наших позицій, 342 рази за цю добу він завдавав ударів, три авіаудари. У боях знищені 20 окупантів, 52 зазнали поранень, також знищено гармату", — сказав Череватий.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп'янській міській територіальній громаді починає працювати система оповіщення про повітряну тривогу. Під час оголошення сигналу "Повітряна тривога" по Харківській області сирени будуть вмикатися автоматично на всій території Куп'янської громади  у випадку повітряної загрози з боку противника. Під час дії сигналу необхідно пройти до найближчого укриття (сховища, підвалу).

Протяжність хвилеподібного сигналу про початок тривоги "Увага всім!" лунатиме близько 3 хвилин. Оповіщення про закінчення повітряної тривоги буде подаватися як сигнал "Кінець загрози" шляхом безперервного звучання електросирени протягом 30 секунд.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися