У Харківській області сталися «прильоти»: є поранені

Через обстріли окупантів поранення зазнали мирні мешканці.

Протягом минулої доби ворог продовжував тероризувати мирне населення Харківщини. Під вогнем перебували населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Минулої ночі близько 0:30 у с. Богуславка Ізюмського району внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено житловий будинок. Поранення зазнав 49-річний цивільний чоловік.

У с. Петропавлівка Куп'янського району обстрілом пошкоджено приватне домоволодіння. Горіли 2 господарчі споруди.

Внаслідок артилерійського обстрілу с. Кучерівка Куп'янського району поранення зазнала жінка 73 років.

У Куп'янську обстрілами пошкоджено житловий будинок та автомобіль.

"Захисники Харківщини продовжують давати відсіч окупантам на лінії зіткнення. Минулої доби ворог знову спробував вести наступальні дії в районі с. Масютівка але зазнав невдачі", – написав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.



Джерело: https://t.me/s/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися