Обстріл Харківщини здійснювався ФАБ-250 – прокуратура

Прокуратура та поліція працюють на місці обстрілу смт Ківшарівка.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 29 травня близько 10:30 російські військові обстріляли смт Ківшарівка Куп‘янського району. За попередніми даними, окупанти випустили по населеному пункту керовану авіабомбу ФАБ-250. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Пошкоджено багатоповерхові житлові будинки. Попередньо, отримали поранення семеро мирних мешканців: 45-річна жінка, дві жінки по 73 років, троє чоловіків віком 64, 60 та 32 років та 15-річний хлопчик.

Наразі встановлюються інші постраждалі.

Наслідки збройної агресії документують прокурори спільно зі слідчими Куп‘янського РВП ГУНП в Харківській області.

Нагадаємо, очільник області Олег Синєгубов повідомив, що на Ківшарівку скинули "Іскандер". Поранення отримали жінки похилого віку, діти та вагітна жінка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися