Цілу добу росіяни обстрілювали місто на Харківщині: є загиблі

Протягом усієї доби росіяни масовано обстрілювали Вовчанськ Чугуївського району.

Минулої доби ударів по місту Харкову не зафіксовано. Ворог продовжував обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

З самого ранку і майже весь день окупанти не припиняли гатити по м. Вовчанську. За цей час в місті сталось п’ять великих пожеж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

О 08:23 ворожий наряд влучив у приватний житловий будинок, який загорівся на площі 200 кв.м. Ризикуючи наразитися на повторні обстріли, вогнеборці МПК із селища Вільча об 11:35 ліквідувати пожежу. Постраждалих немає.

О 13:45 рятувальники 47-ї ДПРЧ, 66-го ДПРП та вогнеборці МПК-Вільча вирушили гасити відразу 3 пожежі, спричинені окупантами. Горів дах приватного будинку на площі 30 кв.м., елеватор на площі 150 кв.м. та 6 торговельних павільйонів на ринку на площі 300 кв.м. Останній осередок цих пожеж ліквідований о 15:34.

О 15:49 внаслідок повторного обстрілу ринку зайнялись ще 5 торговельних павільйонів. Площа цієї пожежі склала 1000 кв.м. Рятувальники 47-ї ДПРЧ та 66-го ДПРП ліквідували вогонь о 19:10.

Об 11:20 ворожих обстрілів також зазнало с. Подоли Курилівської громади Куп’янського району. Обійшлось без жертв, постраждалих і пожеж. Рятувальники 44-ї ДПРЧ провели обстеження враженої території і виявили пошкодження приватного будинку та літньої кухні.

За даними очільника області Олега Синєгубова, у Вовчанську загинув чоловік 60 років, зазнала поранення та була госпіталізована жінка.

Вже увечері росіяни знову вдарили по смт Ківшарівка Куп'янського району керованою авіаційною бомбою. Зафіксовано влучання на території місцевого стадіону. Пошкоджено паркан та вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках. Без постраждалих.

Також вчора близько 13:30 між селами Чорноглазівка та Калинове Богодухівського району під час проведення польових робіт на міні підірвався трактор. На щастя, ніхто не постраждав.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 1 червня вводять зміни до безкоштовних соціальних автобусів у Харківській області

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися