Від завтра вводять зміни до безкоштовних соціальних автобусів у Харківській області

Завтра вводять додатковий рух на соціальному автобусі.

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга. Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області ввели зміни до безкоштовних соціальних автобусів

Зміна у русі безкоштовних соціальних маршрутів.

На прохання мешканців Балаклійської громади з 22 травня буде додано нові безкоштовні соціальні автобусні маршрути за підтримки Гуманітарного Фонду для України (UHF) гуманітарна місія "Проліска". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух відтепер здійснюється за наступним графіком.

Мер Харкова розповів, що буде із Північною Салтівкою

Найпостраждаліший від обстрілів район Харкова – Північну Салтівку – відновлюватимуть за інноваційними технологіями. Проте не всі будинки можливо "реанімувати". Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Північна Салтівка – це район, який потерпав від жахливих обстрілів і там немає практично жодного будинку, який був би без "прильота". Ми зараз працюємо над тим, щоб відновити Північну Салтівку. Це реновація, це інноваційні ідеї, які у нас є, котрі дозволять реанімувати ці будинки, але не всі. Є ті будинки, які зовсім не підлягають відновленню", – зазначив Терехов.

Мер також повідомив, що фасади усіх відновлених будинків будуть утеплено, а у квартирах працюватиме автономне опалення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися