У Харківській області запускають ще один безкоштовний соціальний автобус (розклад)

Соціальний автобус внутрішнього сполучення ходитиме по середах і п’ятницях.

На Борівщині запускають соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса запланований на середу, 7 червня 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

О 07:00 ранку він виїжджатиме з автостанції "Борова", рухатиметься за маршрутом через села Шийківка – Чернещина – Ізюмське – Вище Солоне – Нижче Солоне до Борової. Того ж дня о 15:00 здійснюватиметься повторний рейс за тим же маршрутом.

Це дасть можливість жителям сіл безкоштовно дістатися до центру громади, вирішити свої справи і того ж дня повернутися додому.

Також здійснюватимуться безкоштовні рейси за маршрутом Слов’янськ – Ізюм – Борова та у зворотньому напрямку. Так, по вівторках та четвергах автобус рушатиме зі Слов’янська о 17:00, з Ізюма – о 17:50, у Борову прибуватиме о 19:00. По середах та п’ятницях відправлятиметься з Борової на Ізюм – Слов’янськ о 17:00, з Ізюма виходитиме о 17:50, а о 19:00 прибуватиме до Слов’янська.

Автобус для здійснення соціальних рейсів надає благодійний фонд "Янголи спасіння". Таких домовленостей вдалося досягти завдяки налагодженим добрим відносинам та плідній співпраці між Борівською селищною радою та фондом.

Як зазначає заступник селищного голови Карина Шевченко, яка безпосередньо координує це питання, спочатку на маршрут вийде невеликий бус. Якщо ж рейс користуватиметься попитом серед населення і його послуг потребуватиме більше людей, благодійний фонд готовий надати автобус з більшою кількістю посадкових місць, а також переглянути графік та збільшити кількість днів роботи автобуса на маршрутах.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’яни оплачують комунальні послуги та чи зможуть "триматися на плаву" тепломережі

У КП "Харківські теплові мережі" розповіли, завдяки чому підприємство працює

Важкий опалювальний сезон –  велика ремонтна кампанія. В планах КП "Харківські теплові мережі" – 7 великих об’єктів, 220 кілометрів мереж, 21 ЦТП, 20 теплових камер, 14 мобільних котелень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Такий обсяг робіт несе величезне фінансове навантаження як на саме підприємство, так і на міський бюджет.

Ігор Терехов розповів, куди ховатися у Харкові під час тривоги

Під час сигналу повітряної тривоги харків’яни можуть безперешкодно заходити до всіх укриттів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що через близькість Харкова до кордону з рф питання роботи укриттів знаходиться на особливому контролі.

Також він підкреслив, що станції харківського метрополітену працюють у режимі укриттів цілодобово. Нагадаємо, що за потреби харків'яни можуть скористатися інтерактивною картою укриттів. Крім того, в місті встановлені інформаційні вказівники з напрямком руху до найближчих сховищ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися