Обстріл Харківщини на 10 червня: ворог б’є з авіації

Окупанти застосовують авіацію, шахіди та артилерію у Харківській області.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Противник зосереджує основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей, тривають важкі бої. Протягом минулої доби на зазначеній ділянці фронту відбулось 34 бойових зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах, посилює склад угруповання прикриття кордону за рахунок підрозділів територіальних військ. Протягом минулої доби ворог завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Бударки Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів понад 20 населених пунктів на Харківщині. Серед них Басове, Ветеринарне, Висока Яруга, Ізбицьке, Верхня Писарівка,  Дмитрівка, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки та Землянки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів по Котлярівці Харківської області та Стельмахівці на Луганщині. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали Дворічна, Масютівка, Лиман Перший, Кислівка, Табаївка, Берестове Харківської області та Новоселівське Луганської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському районі не курсуватимуть електропоїзди – на заміну вийдуть автобуси (розклад)

З 12 по 30 червня залізничне сполучення між станцією Дергачі та зупиночним пунктом Нова Козача буде відмінено у зв'язку із проведенням запланованих будівельно-монтажних робіт на перегоні Дергачі – Слатине. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

На цей період для зручності громадян запускається автобусний маршрут м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із виїздом/заїздом у Харків першого та останнього рейсу). Графік автобусного маршруту можна подивитися за посиланням.

Ігор Терехов відреагував на скандал з підписанням петиції за платний проїзд у метро

Мер Харкова зазначив, що проїзд у метро залишається безкоштовним

Харківський міський голова Ігор Терехов відреагував на примус співробітників КП "Харківський метрополітен" підписувати документ на підтримку запровадження платного проїзду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. На нараді мер нагадав, що Харків залишається єдиним містом в Україні, де запровадили безкоштовний проїзд.

Що буде з керівництвом метрополітену, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися