Ворожі війська знову обстріляли аміакопровід у Харківській області: що відомо

Ворожі війська використали три БПЛА

Минулої доби окупанти продовжували обстрілювати населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У ніч на 11 червня близько 1:50, військові РФ завдали ударів по території цивільного підприємства в Богодухівському районі з використанням трьох БПЛА Shahed. У результаті нічної атаки виникла пожежа. 

За добу окупанти двічі обстрілювали магістральний аміакопровід в Куп'янському районі. За словами Олега Синєгубова, витоку аміаку та загрози для цивільного населення немає.

У результаті обстрілів Вовчанська Чугуївського району було пошкоджено 3 приватні житлові будинки та господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих. 

У с. Курилівка Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу також пошкоджено будинок. На щастя, без поранених. 

Також за добу піротехніки ДСНС обстежили майже 18 га території та знешкодили 74 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать ворога. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Слобожанському напрямку ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Стариця, Вовчанськ, Бударки, Нестерне та Мала Вовча на Харківщині. На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки Харківської області. Під артилерійськими та мінометними обстрілами опинилися Петро-Іванівка, Новомлинськ, Западне, Масютівка, Кислівка, Табаївка на Харківщині.




Джерело: https://t.me/synegubov/6407
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися