Що відбувається у Харківській області: Генштаб ЗСУ

Росія протягом доби запустила 8 ракет та 35 іранських ударних БпЛА

Розпочалася чотириста сімдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ. 

На Слобожанському напрямку ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Стариця, Вовчанськ, Бударки, Нестерне та Мала Вовча на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки Харківської області. Під артилерійськими та мінометними обстрілами опинилися Петро-Іванівка, Новомлинськ, Западне, Масютівка, Кислівка, Табаївка на Харківщині.

У Генштабі зазначили, що Російська Федерація продовжує вести загарбницьку війну, не рахуючись із втратами. Для досягнення своїх цілей продовжує тактику терору.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши 8 ракет, зокрема, 4 крилаті ракети наземного базування “Іскандер”, та 35 іранських ударних БпЛА типу “Shahed” по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 2 крилаті ракети та 20 ударних БпЛА типу “Shahed”.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою”, - уточнили у Генштабі ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині тривають роботи з відновлення інфраструктури та житлового фонду. У Дергачах уже стартували роботи з відновлення доріг та житлового фонду. У першу чергу відновлюють багатоквартирні будинки, які порівняно з іншими мають невеликі пошкодження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися