Жителі Харкова чули вибухи: де були “прильоти”

Російські війська обстріляли передмістя Харкова

У Харківській області під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Війська РФ обстріляли Циркуни Харківського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Попередньо обстріл вівся касетними боєприпасами. “Профільні служби виїхали на місця влучань, інформація щодо постраждалих та пошкоджень встановлюється”, - повідомив очільник області.

У поліції Харківської області також повідомили про ворожу атаку. “Ворог знову прийнявся обстрілювати Харківщину. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Залишайтеся в укриттях. Про влучання ворожих снарядів, руйнування, поранених повідомляйте на спецлінію 102. Бережіть себе”, - наголосили у поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ніч на 11 червня близько 1:50, військові РФ завдали ударів по території цивільного підприємства в Богодухівському районі з використанням трьох БПЛА Shahed. У результаті нічної атаки виникла пожежа.  За добу окупанти двічі обстрілювали магістральний аміакопровід в Куп'янському районі.

У результаті обстрілів Вовчанська Чугуївського району було пошкоджено 3 приватні житлові будинки та господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих.  У с. Курилівка Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу також пошкоджено будинок. На щастя, без поранених. Також за добу піротехніки ДСНС обстежили майже 18 га території та знешкодили 74 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать ворога. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу”, - наголосив Олег Синєгубов.




Джерело: https://t.me/synegubov/6408
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися