Вибух ледь не забрав життя жителя Харківщини: що сталося

У ДСНС звернулися до жителів Харківської області

В Ізюмському районі 55-річний чоловік отримав травми внаслідок підриву вибухонебезпечного предмета. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС повідомили, що 11 червня у с. Нова Гусарівка під час скошування трави на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався чоловік 1968 року народження. Внаслідок інциденту, він зазнав тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізували до медичного закладу міста Харкова.

“Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією”, - наголосили у ДСНС.

Жителів Харківської області закликали у разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю у Харківській області під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Війська РФ обстріляли Циркуни Харківського району.

Попередньо обстріл вівся касетними боєприпасами. “Профільні служби виїхали на місця влучань, інформація щодо постраждалих та пошкоджень встановлюється”, - повідомив очільник області.

Детальніше про черговий обстріл окупантів читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися