Обстріл Харківщини на 13 червня: окупанти б’ють з авіації

Російські окупаційні війська б’ють по будинкам та цивільній інфраструктурі.

Попередньо, за минулу добу ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 10 було знищено протиповітряною обороною. Також завдав авіаційного удару 4 "шахедами", 1 - знищено нашими захисниками. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині є влучання в п'ятиповерховий будинок та інші цивільні обʼєкти інфраструктури. На жаль, є загиблі та постраждалі у вкрай важкому стані. Інформація уточнюється.

Протягом минулої доби російські окупанти застосували 2 крилаті ракети морського базування “Калібр” по житлових будинках на Харківщині. Крім того, ворог завдав 31 авіаційного удару та здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Зазнала руйнувань цивільна інфраструктура. Зокрема, внаслідок обстрілу Білопілля  Сумської області та Шевченкового Харківської області, знищено житлові приватні будинки.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України і надалі залишається дуже високою.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей, тривають важкі бої. Протягом минулої доби на зазначеній ділянці фронту відбулось 26 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Протягом доби, що минула, ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Івашки, Ветеринарне, Висока Яруга, Стрілеча, Мороховець, Огірцеве, Гатище та Бударки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаударів в районах Мілового і Кислівки Харківської області та Новоселівського на Луганщині. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали Дворічна, Масютівка, Лиман Перший Кислівка, Табаївка, Берестове Харківської області та Новоселівське - Луганської.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Як з Харкова переправляють за кордон ухилянтів – дані спецпрокуратури

За процесуального керівництва прокурорів Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного  регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено що мешканка м. Харкова, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час військовослужбовцями одного з  РТЦК та СП м. Харкова, вимагала та одержала від військовозобов’язаних громадян України  М. та П. неправомірну вигоду

Скільки коштує "відкосити" від армії у Харкові та що за це буде, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися