На Харківщині почали збирати інформацію про жителів громади: що відомо

Складають списки загиблих, померлих від поранень та зниклих безвісти з 24 лютого 2022 року

Управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області складає списки деяких мешканців Балаклійської територіальної громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

У міській раді складають списки мешканців громади, які загинули, померли від поранень, та зникли безвісти за особливими обставинами з-поміж цивільних осіб під час збройної агресії з боку Російської Федерації в період з 24 лютого 2022 року.

“Прохання членам родин, родичі яких належать до відповідних категорій звернутись до управління за адресою: м. Балаклія, пл. Ростовцева 4, каб. 21, телефон для довідок (05749)20932”, - звернулися у міській раді до жителів громади.

Щоб подати інформацію, при собі необхідно мати:

  • копію паспорта;

  • копію ідентифікаційного коду;

  • копію свідоцтва про народження;

  • копію свідоцтва про смерть (у разі загибелі);

  • документи, довідки про причину смерті;

  • заява (інший документ) про розшук особи, зниклої безвісти за особливих обставин та інше.

“Мешканцям старостинських округів необхідно звернутись до уповноважених осіб відповідного старостинського округу”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники Дергачівської військової адміністрації та міської ради напередодні Всесвітнього дня донора крові взяли участь у зборі крові на потреби Збройних сил України

 “Шановні мешканці Дергачівщини, закликаємо вас підтримати цю корисну ініціативу! Ви можете долучитися до здачі крові у Харківському центрі крові з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:00, щосуботи з 08:00 до 13:00”, - звернувся до жителів громади начальник Дергачівської МВА.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися