Обстріл Харківщини на 15 червня: де сталися «прильоти»

Окупанти атакували дронами та артилерією населені пункти Харківської області.

Минулої ночі ворог здійснив чергову атаку за допомогою дронів-камікадзе Shahed. Два дрони, що рухалися в напрямку Харкова, були збиті силами ППО над Харківським районом. Влучань у Харкові та області вночі не зафіксовано. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Протягом доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Лозівського районів області.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували райони населених пунктів Івашки, Висока Яруга, Стариця, Красне, Гатище, Вовчанськ, Вільхуватка, Землянки, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лиман Перший, Масютівка та інших.

"Вчора зранку відбувся ракетний обстріл с. Степове Лозівського району. Пошкоджено дроти лінії електропередач. На щастя, без постраждалих та масштабних руйнувань.

Вчора у с. Кам'янка Ізюмського району на власному подвір'ї на невідомому пристрої підірвався цивільний чоловік 57 років. Госпіталізований з пораненнями середнього ступеню тяжкості", – написав очільник області.

Він також додав, що в області триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили 8,7 га території та знешкодили 106 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни чули потужні вибухи уночі – подробиці обстрілу міста

Окупанти здійснили обстріл ракетами та дронами-камікадзе усією Україною.

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги мешканці Харкова та області чули вибухи та звук безпілотників. Приблизно о 1:40 у місті пролунало щонайменше три потужних вибухи. Результати ворожих обстрілів повідомив мер Харкова та командування Повітряних Сил ЗСУ. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися