Страшна трагедія на Харківщині: ракета влучила в авто з цивільними (УТОЧНЕНО)

Ракетний обстріл, ракета влучила в авто, загинули люди у Харківській області

Протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку с. Гур’їв Козачок Богодухівського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"За попередніми даними, в автомобілі знаходилися 4 людини, які загинули на місці. Деталі встановлюються. Це черговий терор росіян проти мирного населення!", – написав очільник Харківської області.

Пізніше Олег Синєгубов зазначив, що за уточненими даними, внаслідок прямого влучання окупантів із ПТКР "Корнет" загинули 2 жителів смт Золочів.

У автомобілі перебували 42-річний чоловік та 53-річна жінка, які були волонтерами.

загинули люди в Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові перевіряють прибудинкові території: що виявили

У місті перевіряють санітарний стан прибудинкових територій багатоповерхівок.

Комісія КП "Харківблагоустрій" разом з представниками Департаменту ЖКГ та КП "Жилкомсервіс" продовжує перевіряти санітарний стан прибудинкових територій.

Цього тижня перевіряли Салтівський район – дільниці №4 (вул. Владислава Зубенка, вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Валентинівська), №5 (пр. Ювілейний, пр. Тракторобудівників), №6 (Салтівське шосе, вул. Плоходька, пр. Ювілейний), №8 (вул. Героїв Праці).

Підсумки обстеження – дивіться за посиланням.

Корупційний скандал під Харковом не завершується – прокуратура оприлюднила нові подробиці

Справа щодо голови однієї з селищних рад у передмісті Харкова була закрита незаконно — прокуратура.

Нещодавно у засобах масової інформації з‘явилась інформація про те, що прокуратура нібито сфальсифікувала справу проти голови однієї з селищних рад Харківської області. Через начебто "незаконні дії правоохоронців" Київський районний суд м. Харкова закрив провадження щодо фігуранта. Подробиці корупційної справи читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися