Війська РФ на Харківщині обстріляли об'єкти критичної інфраструктури: що відомо

Крім житлових об'єктів ворожі війська обстрілами пошкодили газову мережу та лінії електропередач

У неділю, 18 червня, ворожі війська близько 7:00 обстріляли м. Куп'янськ. У результаті ворожої атаки було пошкоджено приватний житловий будинок. Обійшлося без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів. У с. Новоосинове Куп'янського району було пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди.

У с. Колісниківка Куп'янського району о 23:00 окупанти пошкодили будинок та льох.

Біля с. Гур’їв Козачок Богодухівського району внаслідок прямого влучання з ПТРК в цивільний автомобіль загинули 2 людей - 42-річний чоловік та 53-річна жінка, які були волонтерами.

У с. Одноробівка Богодухівського району внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено парк відпочинку та пошкоджено газову мережу.

Внаслідок обстрілів м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено 3 житлові будинки та господарчі споруди.

У cмт Вільча Чугуївського району пошкоджено 4 будинки та лінії електропередач. На щастя, без постраждалих. 

Начальник Харківської ОВА зазначив, що в області триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили майже 7 га території та знешкодили 176 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення російські окупанти здійснили спробу піти в наступ у напрямку Берестового Куп'янського району. Під вогнем наших захисників відступили з втратами. Віримо в ЗСУ та спільно працюємо на Перемогу”, - наголосив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається у Харківській області за даними Генштабу ЗСУ.



Джерело: https://t.me/synegubov/6461
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися