Ворожі війська намагаються наступати на Харківщині: Генштаб

По всій території України залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів

Розпочалася чотириста вісімдесята доба повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

У Генштабі повідомили, що на Слобожанському напрямку ворожі війська протягом минулої здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Гур'їв Козачок, Уди, Червона Зоря, Козача Лопань, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Плетенівка, Вовчанські Хутори, Покаляне, Охрімівка, Кругле, Бударки, Землянки, Лошакове, Потихонове та Комісарове на Харківщині.

На Куп’янському напрямку російській війська проводив наступальні дії у напрямку Берестового на Харківщині, успіху не мали. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Дворічна, Западне, Кам'янка, Кислівка Харківської області.

За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби ворожі війська завдали 43 авіаційних та 4 ракетних удари, здійснили 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських захисників та населених пунктах.

По всій території України залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів.

Загалом, за даними Генштабу, окупанти зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - протягом доби відбулось 26 бойових зіткнень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу розповів про загрозу ракетних ударів по Харківській області. 

Детальніше про ракетну загрозу читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися