Що знайшли в одному з навчальних закладів Харківщини (ФОТО)

Було знайдено понад півтисячі вибухонебезпечних предметів

У Харківській області інженерно-саперна група Державної спеціальної служби транспорту, днями виявила арсенал ворожої зброї. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної спеціальної служби транспорту.

На звернення місцевих жителів сапери служби під час обстеження одного з навчальних закладів, виявили склад боєприпасів, який залишили російські окупанти під час відступу. Було знайдено понад півтисячі вибухонебезпечних предметів – артилерійських снарядів 152-мм, гарматних снарядів 100-мм, танкових снарядів 125-мм, 120-мм мінометних мін ворог залишив в приміщенні котельні освітнього закладу.

“Після проведеного сортування вибухонебезпечні предмети, які придатні до використання, сапери передали військовослужбовцям Збройних Сил України. Пошкоджені боєприпаси – були знешкоджені у визначеному та безпечному для людей місці. Незламні духом відновлять Україну”, - повідомили у службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу правоохоронці на Харківщині разом з військовими перевірили понад 5400 транспортних засобів. “За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 50 осіб”, - повідомили у поліції. У ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Правоохоронці склали 4 адміністративні протоколи щодо водіїв, які керували автомобілем у стані сп’яніння.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися