Вночі у Харкові лунали потужні вибухи: де сталися прильоти

Окупанти завдали ракетних ударів по всій Україні цієї ночі.

Сьогодні вночі, близько третьої години ночі російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару всією територією України. Окупанти запускали крилаті ракети з бомбардувальників та кидали ракети С-300.

Тривога лунала Україною більше години. У Харкові за цей час сталося щонайменше три потужних вибухів.

Так, о третій годині ночі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та харківський міський голова Ігор Терехов написали, що у місті лунають вибухи та закликали усіх перебувати в укриттях.

Вже через півгодини мер міста написав, що сталося щонайменше три прильоти у Харкові.

"Щонайменше три прильоти по Слобідському району. Попередньо – ракетами С-300. В одному випадку потрапляння у газову трубу. Є пожежа, на місці працюють підрозділи ДСНС. Наразі інформації про постраждалих немає", – написав Терехов.

Вже о четвертій ранку очільник області Олег Синєгубов написав, що прильоти сталися ще в одному районі Харкова.

"Профільні служби працюють на місцях влучань в Слобідському та Холодногірському районах Харкова. Зафіксовані попадання в газову трубу, рятувальники ліквідовують загорання. В Холодногірському районі внаслідок ударної хвилі є пошкоджені авто.

За попередньою інформацією, постраждалих немає", – зазначив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У двох районах Харкова не буде світла: адреси

У неділю буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів Харкова.

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у неділю, 25 червня, з 08:30 до 16:00 буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Де тимчасово припинять електропостачання – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися