Харківщина залишається під вогнем: росіяни знову намагалися наступати

Окупанти наносять удари з авіації та артилерії.

Цієї доби, вночі, противник завдав чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, деталізована інформація буде оприлюднена згодом.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - протягом доби відбулось понад 28 бойових зіткнень.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районах Павлівки Сумської області та Гатища і Плетенівки Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Гур'їв Козачок, Уди, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Олійникове, Нескучне, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Нестерне, Плетенівка, Бударки, Землянки, Озерне, Вільхуватка, Чугунівка, Тополі на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку Синьківки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Фиголівка, Дворічна, Западне, Куп’янськ, Масютівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові лунали потужні вибухи: де сталися прильоти

Сьогодні вночі, близько третьої години ночі російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару всією територією України. Окупанти запускали крилаті ракети з бомбардувальників та кидали ракети С-300.

Тривога лунала Україною більше години. У Харкові за цей час сталося щонайменше три потужних вибухів.

Так, о третій годині ночі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та Харківський міський голова Ігор Терехов написали, що у місті лунають вибухи та закликали усіх перебувати в укриттях.

Де саме сталися прильоти та чи є постраждалі – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися